Снимка: БГНЕС
fallback

От 31 октомври ще бъде пуснат новият открит паркинг P3 на летище София, съобщиха на Facebook страницата от летището.

Съвсем скоро ще бъде достъпен и новият икономичен паркинг P4, разположен на малко по-голямо разстояние от терминала, посочват от аеропорта. Така на разположение на пътуващите ще има четири паркинга: P3 – стандартен паркинг; P4 – икономичен паркинг, подходящ за по-дълъг престой; P5 – паркинг за краткосрочен престой за изпращане или посрещане на пътници; P8 – специален паркинг за автобуси, които обслужват големи групи.

От летището припомнят, че многоетажният покрит паркинг ще бъде затворен за ремонт след 25 ноември т.г., но капацитетът на новите открити паркинги ще компенсира временното му затваряне.

Резервации за паркинг P3 вече могат да се правят на уебсайта на летището.

Собствениците на автомобили, които са оставени за неопределен период от време на многоетажния паркинг на Терминал 2 на летище София, да предприемат действия за тяхното премахване, призоваха от летището. Всички непотърсени автомобили ще бъдат репатрирани на наказателен паркинг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Алекс

преди 2 часа

Новият Терминал 3 кога ще се открие? Или е по-лесно да асфалтираме тревните площи и да кешираме?

4

1346

преди 3 часа

Маро.дери мръсни! Защо махнахте безплатния 15 минутен престой?! Тотално откачиха всички в тая държава! В терминала цените са абсурдни. Няма човек който да съм посрещал и да не му е направили впечатление зловещите цени, които не отговарят на нищо - кафе и малка вода 17 лв., половин сандвич чабата, правен вероятно по великден - 20-24 лв!!! Да фалирате всички дано!

3

Анонимен

преди 3 часа

По времето на уж гадния социализъм, човек си оставяше колата без никакво заплащане, а сега капиталиста иска да ти съдере кожата. Щом е наш човек да печели пари всичко се прави. Фандъчката за толкова години кметица не направи никъде никакъв паркинг. Мутрите си намериха в центъра празни местенца и ги правят паркинги за да правят пари от нищо. Дори имаха наглостта и паркинга при стадиона да го направят платен при купищата данъци които им плащат хората.

fallback