Снимка: Nadezhda Doycheva, Facebook
fallback

200 лева ще е глобата за шофьора на колата, която прелетя през козирката на трамвайна спирка на столични булевард “България”, съобщава БНР. Инцидентът стана в началото на седмицата. По чудо няма пострадали от катастрофата.

"Водачът е санкциониран за това, че неправилно контролира автомобила, съответно и реализира ПТП. Първопричината за този инцидент е разсейване на водача. Най-вероятно е използвал мобилно устройство, съчетано с превишената скорост. Съвкупността от двете нарушения е довело до този инцидент. Би следвало наказателното постановление, което да получи, да бъде в размер на 200 лева санкция", поясни комисар Николай Крушарски, началник на отдел "Пътна полиция" в СДВР.

От СДВР припомниха, че за седмица има глобени 155, хванати без колани и. 62-ма са глобените за използването на мобилни телефони. 105- има пешеходци са били глобени за неправилно пресичане. Деветима са били хванати пияни, а 12 - с наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

1346

преди 1 час

Е няма друга такава пародия на държава! За забравена шофьорска книжка глоба 100-300 лв., а за ***, която се е помислил за пилот изтребител в града, 200 лв. глоба!!!

25

Олимпий Панов

преди 1 час

200 лева глоба и 5 хилки на комисаря!Как работи схемата в България- е нашо момче е ще го оправим!

24

неадекватни глоби

преди 2 часа

Съдейки по колата, толкова му струва закуската сутрин...

fallback