Снимка: UNITED 24 Media, x
fallback

Първата дама на Украйна Олена Зеленска се появи на корицата на новия брой на украинското издание на списание ELLE. Освен Зеленска, на снимката са на седем съпруги и двама съпрузи на лидерите на страните партньори на Украйна, почетни гости на Четвъртата среща на върха на първите дами и джентълмени.

Фотосесията е осъществена в катедралата "Света София" в Киев, точно преди срещата на върха. На корицата Зеленска се присъедини към Росана Брисеньо, съпругата на министър-председателя на Белиз; Бо Тенгберг, съпругът на министър-председателя на Дания; Първата дама на Естония Сирие Карис; Сузане Инес-Стуб, съпругата на президента на Финландия; Първата дама на Гватемала Лукресия Пейнадо; Първата дама на Литва Диана Науседиене; Тамара Вучич, съпругата на президента на Сърбия; и Алеш Мусар, първият джентълмен на Словения.

Това бележи първия път в историята, не само за ELLE Украйна, но и в световен мащаб, че първите дами и джентълмени от различни страни се появяват заедно на корицата на списание, съобщава The New Voice of Ukraine.

Гостите дадоха ексклузивни интервюта, в които обсъдиха значението на инициативи като глобалната платформа на Срещата на върха на първите дами и джентълмени, как съвместните усилия могат да се справят с глобалните предизвикателства и споделиха личните си мисии.

"Въпреки че войната продължава и остава най-голямата болка за украинците, Украйна не е съсредоточена само върху себе си, а търси нови решения за справяне с глобалните заплахи. Ето защо за това издание нашите гости дадоха ексклузивни интервюта, в които разказаха за значението на подобни инициативи като глобалната платформа на Срещата на върха на първите дами и джентълмени, и за това как с общи усилия могат да се преодолеят предизвикателствата пред благосъстоянието на целия свят, както и за своите лични мисии", каза Зеленска, цитира БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Да попитам:

преди 1 час

Колко безмозъчен, нагъл и безчувствен *** трябва да си,за да се изтипосаш на снимка в момент,когато хиляди хора губят живота си в кървавата месомелачка във фашистка укра? Неадекватната олена се "загрижила"за благоденствието на света,докато укра изчезва като държава! Защо ли БОГ държи тези паразитни недуразумения на тази Земя,която се опитват да унищожават заради сатанинските си блянове за космическо господство? Чудовищни,отвратителни резили,да горят в пъкъла,където им е мястото,а не по снимки

25

До 23-ти Куку

преди 1 час

Да, не са тьотките на Путин, а това са торбясалите от кокаин, тьотки на Зеленски. Това мисля, че всеки го вижда, но все пак, благодаря за констатацията.

24

Хай-лайва

преди 2 часа

Бугатита и корици на списания - семейство Зеленски живеят сякаш са холивудски звезди!

fallback