Снимка: МО
fallback

Военнослужещи от Сухопътните войски успешно транспортираха и унищожиха на полигон невзривен боеприпас, открит в София, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Специализираният екип за обезвреждане на невзривени боеприпаси от 78-ми батальон за осигуряване от състава на Сухопътните войски извърши транспортирането и унищожаването на учебен център „Сливница” на силно корозирала осколъчно-фугасна авиобомба. Тя бе намерена при извършване на изкопни дейности в ж.к. „Левски Г“ в столицата.

Военнослужещите действаха под ръководството на старши лейтенант Владислав Ставрев и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал-майор Деян Дешков, съобщават от МО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

1914

преди 2 седмици

Много интересно как нито дума не се споменава от официалните власти за германецът Герхард Вангел, загинал да брани небето над София, ако не бяха някой патриотични организации да му построят паметна плоча за този човек нищо нямаше да се помни, за Списаревски да не говорим, в същото време има паметник на онези срещо които са воювали и Вангел и Списаревски! Това само показва какви долни *** и изкле.съ.ци са българските политици! Ще продадат и майките си и децата си за някой долар

28

Анонимен

преди 2 седмици

*** военни имат ли мозък да свършат това..

27

Тук малко бъркаш

преди 2 седмици

Най- първата е от сърбите - още април 1941. За отмъщение ,че пускаме немските войски. За сравнение на мащаба и дума не може да става, разбира се

fallback