Снимка БГНЕС, архив
fallback

42-годишен мъж се самоуби в дома си в София снощи, съобщава "24 часа".

Той бил намерен мъртъв в кв. "Горубляне" около 20,30 часа. Мъжът се е застрелял в главата със законен пистолет.

Причините за самоубийството се разследват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 1 месец

преди 4 години наши съседи претърпяха ужасна катастрофа и загубиха дъщеря си.Момичето беше в 11 клас.Цялата маха го орева,оплака и повече от месец никакъвшум,музика и тресканици из махалата.На 40ден таткото на момичето се самоуби,майката се помина от мъка и разрив на сърцето.В апартамента им остана бабата на момичето и все нареждаше че младите ще се върнат.Това бе човек който излъчваше вяра че нейните са живи и че ще се завърнат.помина се тихо,изпратиме я.бе завещала апартамента на Държавата. .

40

Опечален

преди 1 месец

Случила се е невероятна човешка трагедия, а на вас, коментиращите, първосигналното ви решение е да напишете грозните си ракиени салатени разсъждения за политика? Погледнете се в огледалото и ако имате малко човещина ще разберете че вие сте симптома за болно общество.Вместо да пишете изключително обидните и грозни коментари, се огледайте за някой ваш близък който може да страда тихо. С този някой може да се окаже че вече сте си провели последния разговор.

39

Майната Ви

преди 1 месец

Само при мисълта, че Кирчо, Кокорчо, Сапунджи Колзо и гнома може отново да влязат в Народно събрание се отчаял и е ришил да сложи край на живота си.

fallback