Снимка БГНЕС
fallback

Дуплантис поставни фантастичния си световен рекорд на овчарски скок от 6,25 метра и застана в позата Небрежния турчин. С това окончателно затвърди статута на Юсуф Дикеч на голямата атракция на Игрите в Париж.

Небрежния стрелец спечели сребърен медал на 10 метра въздушен пистолет, смесени отбори (мъж и жена). Юсуф сякаш се беше събудил преди пет минути, навлякал набързо гащи и тениска, и успял по чудо да стигне до старта в дисциплината.

На стрелбището в Париж той изглеждаше като чуждо тяло на фона на повечето претенденти за медали, въоръжени с какви ли не аксесоари, сред които очила/лещи за избягване на размазване, лещи за по-добра прецизност, шумоизолиращи слушалки/.

Юсуф Дикеч си беше сложил само всекидневните очила. И бе почетен от един от най-великите шампиони на игрите.

 

Iconic celebration 🤩

Armand Duplantis hit us with the Yusuf Dikec stance after setting an Olympic pole vault record 👉#Paris2024 #Olympics #BBCOlympics pic.twitter.com/HnM9dxYwHQ

— BBC Sport (@BBCSport) August 5, 2024

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Ванчо

преди 1 месец

Нас ни интересува колко пари ще прибере от цялата работа.Това е целта на усилията.Заслужени пари.

26

Анонимен

преди 1 месец

До 6-тиДа си почеше макарите

25

Псевдожурналисти...

преди 1 месец

Поредната преписана, но недочетена статия от чужда медия... Шведът зае въпросната поза след като счупи ОЛИМПИЙСКИЯ рекорд скачайки 6.10м. След като пребори СВЕТОВНИЯ рекорд с 6.25м изобщо не е заемал пози, ами поскачаше от радост и изтича да поздрави близките си. Ама иначе "по публикацията работи..." - и на това ако му казвате "работа"...

fallback