Снимка: БГНЕС
fallback

От ГЕРБ отговориха на твърденията на ПП-ДБ-СС за раздадените безплатни карти за паркиране в София, като ги определиха като манипулативни, показващи безпомощност.

"Издаването на карти за паркиране в синя и зелена зона без регистрационни номера се прави по искане на Държавна агенция „Технически операции“ във връзка с тяхната дейност.

На същото основание през месец май тази година кметът на София Васил Терзиев е одобрил издаването на 18 карти без регистрационни номера.

Oще по темата
Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул. „Ангел Кънчев“ №6 е въз основа на искане от кмета на район „Средец“ (в годините г-жа Мария Ачкова и г-н Трайчо Трайков). Искането е въз основа на договор, сключен от район „Средец“, съгласно който етажната собственост на ул. „Ангел Кънчев“ №6 осигурява 200 кв. дворно място за площадка за игра към детска градина №12 срещу получаването на 6 карти за паркиране за конкретни автомобили, посочени с регистрационни номера.

Манипулираната информация, която беше представена днес от общинските съветници от ПП-ДБ-Спаси София, е очевиден опит за очерняща кампания в дните преди предстоящите избори.

Това е поредният случай, в който чрез спекулации и лъжи, управляващите от ПП-ДБ-“Спаси София” се опитват да скрият провала си в организацията на движение и паркиране в центъра на София", се казва в позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

et6ue6

преди 3 седмици

Колкото повече клоуните от ПП-ДБ се занимават с теми за очерняне на опонентите си-толкова повече гласове губят!!

93

Анонимен

преди 3 седмици

До Тото ГЕРБ и конкретно Боко бяха на власт 12 години подред, е такова крадене от евросхемички, ГКПП схемички, общински имоти и т.н. не е имало и по бай тошово време.

92

Тото

преди 3 седмици

Ако ГЕРБ бяха на власт последните 3 години, някъде към септември т.г. магиктрала Хемус щеше да бъде завършена...

fallback