Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Над 212 сигнала са получени след бурята, която продължи над час в София. Това съобщи за Новините ON AIR директорът на "Аварийна помощ" към Столичната община Красимир Димитров.

"Мълния порази електрически стълб в центъра на София, пожарът се пренесе върху стара сграда. В района беше спряно движението на трамваите", каза Димитров.

Инцидентът е на кръстовището на новооткритите Централни хали.

След обилните дъждове има излизане на река от коритото ѝ в южните райони на столицата. Продължава отводняването подлеза на бул. "Цариградско шосе", който остава затворен за коли. Ще бъде почистен и измит, след което трафикът ще бъде пуснат.

"Има много райони без електричество, аварийни екипи работят за възстановяването на тока, който ще бъде пуснат до минути", добави още Красимир Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 4 седмици

Къде точно се е случило това? На коя улица?

51

Angelov, Valve Corp

преди 4 седмици

А какво остава за малкия човек ....

50

Angelov, Valve Corp

преди 4 седмици

А най-долното ниво дето патки пасе - неговите права са 8 часав работен ден , два дни уикенд и всичко подписано в Хага .... В номадските култури има родове на които са им трябвали век и повече да акумилират определено богатстсво - в тази тримерна държава има едни хора дето нямат манталитета нито на горния, нито на средния, нито на малкия...и по Артър Хейли - Хотел ще им кажа една приказка: Мое да имаш милиони, но нямаш манталитета на милионер, може да имаш милиарди - но нямаш манталитета ...

fallback