Снимка: БГНЕС
fallback

Под граждански контрол в сградата на Столична община днес се провежда класиране на деца в яски и детски градини. След първото класиране приетите деца в общинските самостоятелни детски ясли, детски градини и подготвителните групи в общинските училища в София са 11 19. Над 10 хиляди остават без места.

Общо кандидатствалите деца за места в детски градини и ясли са 23 974, от тях 2565 са деца на родители, които са заявили преместване на детето им в друга ясла или детска градина.

Началникът на отдел "Централизирани информационни системи" в дирекция “Информационни технологии” Янка Никодимова обяви класирането. На него присъстваха още зам.-кметът по култура в Столичната община Яна Генова, родители и граждани. / БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Катя

преди 3 седмици

Защо изтрихте поста? Пак ще го напиша! СРАМОТА ГОСПОДА ДЕПУТАТИ,ДА СЕ ПЛАЩА ЧАСТНА ЯСЛА ПО 1200 ЛВ. НА МЕСЕЦ И 750 ЛВ. КАПАРО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ НЕ ВДИГНАХТЕ МАЙЧИНСКИТЕ СРАМОТААА!

7

Българин

преди 3 седмици

Държава ли?Пак гласувайте за тези същите!!!!!!!!

6

Х

преди 3 седмици

За съжаление детски градини се правят малко по-трудно от велоалеи. Като не става с една жълта боя да нарисуват за два часа една детска градина, няма кой да се занимава. Учете децата да карат колела, детски градини няма да има, но имаме чудни велоалеи.

fallback