Снимка: Facebook

Шофьорът, който катастрофира на Околовръстното в София снощи, е откаран в "Пирогов". Други водачи, свидетели на инцидента, са подали сигнал на тел. 112. Спешният екип е пристигнал на място за 5 мин., съобщи в социалните мрежи д-р Даниел Кировски, който е бил част от екипа.

Още по темата

"Няма трафик през нощта и нямаше идиоти, които не дават път на линейка. Момчето е от Турция. Живее и работи в България. Пристигнахме бързо, оказахме спешна помощ, стабилизираме водача и е хемодинамично стабилен с всички жизнени показатели. Затова е изключително важно всички останали участници в движението да реагират адекватно, отговорно и да оказват необходимото съдействие за безпрепятственото преминаване на линейките на Спешна помощ. Това може да спаси човешки живот", сподели д-р Кировски.

Мъжът катастрофира малко преди бул. "България", колата се е изстреляла от пътя по нагорнище, минала е над ров, над бетонна стена и се е преобърнала върху багер пред фирмен магазин.

Очевидци споделиха, че медицинският екип е разговарял на английски с водача. Според други шофьори той се е движил с поне 200 км/ч по Околовръстното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase