Снимка: БГНЕС
fallback

Стрелба е имало тази вечер в столичния квартал "Люлин", като има леко пострадала жена, съобщава bTV от свои източници. На място са изпратени екипи на полицията, както и линейка.

По данни на МВР е стреляно с въздушен пистолет.

Спешните медици са установили, че 35-годишна жена е одраскана от сачма над веждата. Прегледана е и не се е наложила хоспитализация.

За стрелбата е задържан 40-годишен мъж, който е стрелял от жилището си. Уточнява се дали се е целил в някого, на място има патрул.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Не е така!

преди 4 седмици

До 12. Анонимен. Стържем дъното а? . . . . . . . Не може да стържем дъното, защото то е над нас! Ако няма прегазени на пешеходна през деня, тогава през вечерта някъде се стреля или изнасилва! А 6е няма ден без забавления!

12

Анонимен

преди 4 седмици

Стържем дъното а? Няма никакви интересни новини и вече почнахме да обясняваме коя певачица е хваната пияна, кой е ползвал газов пистолет и колко гълъба се разхождат по жълтите павета. Междувременно едни 240 за дни ка пореден ден ни го набиват из от зад зе тихомълком но за това ще си траем.

11

Мандо

преди 4 седмици

Пичуе , ай стига с тези заглавия. Стрелба със съчмена , пушка !!! Ми то и с тръба с фунийки е същото нещо , може да ти извади учото . Знам че искате да сме като господарите ви от Америка , ама там по детските градини се стрелят с истински оръжия , AR 15 M10 Beretta 5,56 9mm cal 45 , за каква престрелка с пушка от селски събор ми вдигате джабала ?

fallback