Снимка: БГНЕС
fallback

Вандали нацапаха сградата на наскоро ремонтирания Богословски факултет в центъра на София, предаде БГНЕС.

Грозните драсканици се появиха на фасадата на факултета. Сградата е едно от бижутата на София и има културна ценност.

През последните години благодарение на усилията на гражданите и институциите много знакови и частни сгради бяха ремонтирани и боядисани. За съжаление, много от тях след това станаха обект на вандали, които със своите графити унищожават красотата на стара София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен:v чак пък да обикаля охраната. Сяда на стола и гледа тв.

37

Анонимен

преди 1 месец

Над 80 процента от грозните драсканици са обект на " гостите на София" от различни западнало европейски коптори. Като няма видеонаблюдение ще е така. Аз лично съм хвърлял чаша от терасата си към английски пъпчасал пияница който пишеше тъпотии по съседната сграда по сред бял ден.

36

Това са децата на

преди 1 месец

cвuнkuтe с ботоксовите устни, които kypвeexa из евтините дискотеки и махленските капанчета докато си намерят пишман-съпрузи. После виснаха на врата на "умниците", които се полъгаха да се оженят за тях и докато пафкаха евтини цигари на пейките пред входовете на панелките, клюкарствайки с други като тях, си мислеха, че да отглеждат децата си означава да ги гледат докато те си играят в оnukaнuя от кучета пясъчник. Не им дойде наум, че трябва да ги научат да са хора, а не *** хрантутници.

fallback