Снимка: БГНЕС
fallback

Адвокат Веска Волева осъди Столичната общината да ѝ плати над 34 000 лева обезщетения и разноски, след като преди 4 години се спънала в разлепена плочка до Съдебната палата и счупила крака си.

От удара ожулила и двете си колена, а левият ѝ глезен бързо се подул.

Последвала операция в „Пирогов“, където лекарите установили тройно счупване на ставата на глезена и я оперирали, за да поставят винтове, обясни тя пред Нова телевизия.

По време на делото Столичната община настоява, че е налице съпричиняване на инцидента, защото пострадалата не е гледала къде върви.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Общински гамени

преди 1 месец

Не била гледала къде ходи! Когато няма осветление, има дупки, не е премахнат леда първи гледаш къде да се хванеш и след това стъпваш! Ансолютни нахалници от общината!

38

БКП

преди 1 месец

До Ботсвана, нормално е общината да потърси сметка на хората на които плаща и не са си свършили работата и от тях да вземе, така ще се замисли следцащия път дали му е все тая дали ремонта е направен качествено преди да си сложи подписа и да вземе парите

37

Анонимен

преди 1 месец

Значи ходенето по софийските улици е само по силите на шаолинските монаси. 34 г. синя София я превърнаха в абсолютна дyпка, както става с всичко, към което се докоснат психодесните.

fallback