Снимка: БГНЕС
fallback

Тежка катастрофа е станала тази вечер между кола и мотор на кръстовището на бул. „Г. М. Димитров“ и бул. „Никола Габровски“ в столицата. Инцидентът е станал около 19:15 ч.

26-годишният моторист е в много тежко състояние, има огромна кръвозагуба. Друг мъж на 27 г. е с наранявания на крак и ръка и е откаран в „Пирогов“.

Шофьорът на автомобила не е пострадал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Аз карам мотор

преди 1 месец

От 2010, както и автомобил от 2000.да има *** зад волана , които могат да ме убият , както в колата така и на мотора . Но има и *** мотористи , които масово не спазват кода за движение по пътищата , най-вече скорост. Гелемето което напъва масура със 160км/ч дава ли си сметка , че при тази скорост в градски условия , дори инда погледна в огледалото при ляв завой , няма да го видя ...той просто не ми е в огледалото. Така че майнат ви на девиза пази моториста , те сами не се пазят.

11

Анонимен

преди 1 месец

ДОКОГА ЩЕ НИ ИЗБИВАТЕ ПО ПЪТИЩАТА ? ЩЕ ПОЧНЕТЕ ЛИ ДА БРОИТЕ МОТОРИТЕ ЗА УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО ? ГЛЕДАЙТЕ В ТИЯ ОГЛЕДАЛА, А НЕ САМО В ТЕЛЕФОНИТЕ ! ДАЖЕ НАРОЧНО НИ ЗАСИЧАТЕ ! НЕЩАСТНИ , НЕГРАМОТНИ НЕУКИ ШОФЬОРИ НА ВСЯКАКВИ ТАРАТАЙКИ !

10

Пенсионер

преди 1 месец

Моторист 74 години.Да отгатна ли ? Както винаги колата е засекла моториста. Лично аз четири пъти съм изпадал в такава ситуация на косъм, въпреки че не изпреварвам коли в града.Дежурно извинение: Не съм те видял.

fallback