Снимка: БГНЕС
fallback

Представители на т. нар. младежки организации и футболни агитки хвърлиха няколко бомбички и запалиха факли на иначе протичащия мирно протест на жителите на кв. "Овча купел" в София, предаде репортер на "Фокус".

След като протестът беше официално прекратен от пусналия уведомлението в общината организатор Борислав Тодоров, заради желание на част от протестиращите протестното шествие продължи по бул. "Монтевидео" и стигна до дюнерджийница.

Част от младежите, които са само малка част от протестиращите, започнаха да хвърлят бомбички и запалиха факли, но до по-сериозно напрежение не се стигна и към този момент продължават по пътя си в обиколката на квартала.

Към този час повечето семейства с деца, които в началото се присъстваха на протеста, се разотидоха.

В този момент шествието продължава по бул. "Линкълн", а автобусите 102, 60, 73 и 11 в посока "Младост", "Гео Милев" и други квартали не се движат. Градският транспорт в района е напълно спрян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

192

Анонимен

преди 2 месеца

Първо беше точене на средства от центорвете за мигранти. После точене от средства за охрана. Сега се чудят, какво да правят. Ако ще приемаме хора, поне да им даваме условия ... ама и това няма.

191

Анонимен

преди 2 месеца

А бря и оо Варна ги има много ,най вече украинци

190

Анонимен

преди 2 месеца

Браво!

fallback