Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Десетки граждани се събраха на протест срещу "Луковмарш", предаде репортер на БГНЕС.

Протестиращите разпънаха банер с надпис "Без нацисти по улиците" и "Борба срещу фашизма, сексизма и расизма". Събралите се протестиращи скандираха "Всички тук сме антифашисти“, "Не на фашизма, не на Луковмарш", "Солидарността е нашето оръжие срещи омразата“.

Сборният пункт на протестиращите беше пространството до езерото "Ариана". Малко по-късно тръгнаха на шествие, което доведе до спиране на движението в района на "Орлов мост".

Протестът и шествието се провеждат под засилено полицейско присъствие. "Фашизмът не е мнение, а престъпление", смятат организаторите на протеста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

Чичо Ади

преди 2 месеца

ha ha ha antifa

106

Случаен

преди 2 месеца

Вижте само подвизите на Генерала и неговата самоотвержена личност в лицето на патриота родолюбец,и направете съпоставка със личноста на убийците му,и начинът на екзекуция.То единият герой и орел български със България в сърцето,другите мишки го стрелят в гръб,че и имената им даже нищо не ни говорят.на такива Българи трябва да се строят паметници на всички магистрали и околовръстни шосета,дори и по курортите на България.Такива хора са ядката на българщината,а не продажната (интернационална-глобал

105

Анонимен

преди 2 месеца

Съобщиха ни вчера за анти-Луков марш, но не съобщават нищо за привържениците на този марш, които пак вчера трябваше да се съберат при пилоните на НДК.

fallback