Снимка: БГНЕС
fallback

Общинските съветници избраха заместник-председатели на Столичния общински съвет (СОС), след като по-рано днес избраха и председател. След гласуването за председател на СОС общинските съветници излязоха в почивка, за да обсъдят кандидатурите за заместник-председателите. Заседанието беше подновено около 18:30 ч. тази вечер. Общинските съветници гласуваха да включат в дневния си ред още две точки – за избор на заместник-председатели на СОС, както и за председатели на общинските комисии.

След почивка в зала бяха направени пет предложения за заместник- председатели, които бяха гласувани. Столичният общински съвет избра за зам.-председатели Бойко Димитров от ПП-ДБ, Георги Георгиев - ГЕРБ, Диана Тонова - БСП, Вили Лилков - "Синя София" и Севделина Петрова – „Възраждане“.

По-рано Столичният общински съвет избра за свой председател Цветомир Петров след седем поредни неуспешни опита за избор.

След гласуването за заместници на председателя общинските съветници решиха да излязат в 30-минутна почивка, след която да обявят и кандидатите за председатели на комисиите.

Общинските съветници от Столичния общински съвет гласуваха да удължат днешното си заседание и да заседават извънредно до 21:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 месеца

България се управлява от утайката останала от диктатурата. Докато тези и техните деца са в управлението не очаквайте развитие.

9

Бай Чеп

преди 3 месеца

И какво ни интересува това нас- жителите на с. Горно надолнище, община Пука ми за Софето? Стига сте ни занимавали със столичните див.отии!

8

гербер

преди 3 месеца

До 1. И ти ли си от тези, които лягат и стават с името ГЕРБ. Така и ще си умреш с тази омраза, а ГЕРБ пак ще ги има. Само те ли са ти проблемът?

fallback