Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

В София от 22:00 часа днес ще се проведе учение, с което ще се тестват плановете за реагиране при извънредна ситуация. Целта е да се провери готовността и подготовката на органите за управление и силите за реагиране на национално и териториално ниво, съобщиха от МВР.

В учението ще участват близо 200 души от различни структури на МВР, Министерството на отбраната, Столична община, Спешна помощ, БЧК и др.

От вътрешното министерство допълват, че са възможни известни затруднения в придвижването в района на Софийския университет и храм-паметника „Св. Александър Невски“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Извънредни ситуации?

преди 3 месеца

Тренировките не са в Люлин,Младост, Дружба и другите жилищни комплекси,в които живее основната част от столичани.Значи целта им е да се оттренира не защитата на гражданите,а на намиращите се в централната част инситуции,защитата на "народното богатство"техни благородия висши чиновници и служители,народни избраници и правителствени функционери.Тоест на тези,които биха предизвикали извънредните ситуации с некадърните си и насочени към лично облагодетелстване действия,в ущърб на народа и държавата.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Учението за това как да ни масажират полицията и армията, в случай на прояви на народната любов към сглобката преди изборите или когато изберат дуета Боко-Пеевски за премиер и президент

19

Смятай,

преди 3 месеца

за учение има проблеми, а ако не дай си боже стане сакатлъка (към който очевидно се стремим) от шълтопаветна паника София ще бъде блокирана тотално.

fallback