Снимка Столична община
fallback

Иван Матов е назначен за заместник-кмет по направление "Обществено строителство" в Столичната община, съобщиха от пресцентъра на Общината. Той ще отговаря за обектите от транспортната инфраструктура, ВиК и високо строителство на общински сгради, съобщи БТА.

Иван Матов е строителен инженер от Техническия университет в Мюнхен с обмен в "Ecole Nationale des Ponts et Chaussées" в Париж и магистър по бизнес администрация от INSEAD във Франция и Сингапур. Той е възпитаник на Немската гимназия.

"Иван Матов има опит в създаване на градове и инфраструктурни мегапроекти в целия цикъл на планиране, проектиране и изпълнение, както и със стратегията и трансформация на правителства, градове и публичния сектор. Работил е за строителния гигант Vinci и консултантската компания „McKinsey & Company". Работил е по портфолио от проекти в Европа, Азия, Африка и Карибския басейн”, посочват от пресцентъра на Столичната община.

Днес Столичният общински съвет ще направи пореден опит за избор на председател. Вечерта предстои Обществено обсъждане на бюджета на Столичната община, предложен от екипа на кмета на София Васил Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 3 месеца

Иван Матов виждаш ми се добър и отговорен човек, единствения съвет към теб ми : RUUUUUNNNNN AND NEVER EVER STOP!!!

69

Не разбрах

преди 3 месеца

Колко конски сили е мощно СVто на господина?!

68

Анонимен

преди 3 месеца

Виждаме ги тия с мощните cv-та що за стока са и колко струват... За строителния инженер не е важно колко са му дипломите, и една стига, важно е колко и какви сгради е оставил по пътя си. Тоя като го гледам и един блок над 8 етажа може да не е построил.

fallback