Снимка БГНЕС, архив
fallback

Столични полицаи изведоха мъж, барикадирал се в жилищна сграда и заплашвал да сложи край на живота си.

Драмата се разиграва тази сутрин в самия център на София.

Екипи на столичната полиция и на пожарната се отзовали на сигнал, постъпил около 6.00 часа. Според първоначалната информация 52-годишен, с влошено психично здраве, предизвикал наводнение в жилищна сграда на бул. „Патриарх Евтимий“, хвърлял предмети през прозореца на жилището си и заплашвал да сложи край на живота си, като скочи от шестия етаж.

В рамките само на два часа пристигналите на място униформени, със съдействието на психолози от Института по психология на МВР, успели да изведат безопасно барикадиралия се в апартамента мъж. Въпреки оказаната съпротива, той е задържан. Предстои да бъде отведен в специализирано заведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Алекс

преди 4 месеца

Слаба ракия.Перкото се прави на интересен.Който е решил да се самоубива го прави, а не се барикадира.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Милиционерите да скачат от покрива,на кой му пука за тия жалки мишоци..ядат от парите на народа..

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Така е .. /7/ Защото не се знае в кой момент ще скочи и от коя страна на сградата. Не е възможно денонощия наред да бъде блокиран известен периметър около тази сграда и никой да не може да влезе или излезе от нея. Допуснат ли някой да мине оттам, не знаеш дали онзи няма да скочи точно тогава. Нали си спомняш, че не много отдавна един самоубиец, скачайки, беше паднал върху случаен минувач и в резултат бяха загинали и двамата. Мисля, че случаят беше в Бургас.

fallback