Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Ситуацията със зимната обстановка в София е овладяна, екипите работят денонощно. Имаше изключително добър синхрон между Столичен инспекторат, районни кметове, аварийна помощ и пожарната, заяви кметът на столицата Васил Терзиев, предаде БГНЕС.

Основните пътни артерии са почистени, напредва много работата и в кварталите, каза още Терзиев. Предстои среща през настоящата седмица, на която да се анализира реакцията и действията на службите през изминалите два дни и да се предприемат адекватни действия при бъдещи извънредни ситуации.

Кметът изрази надежда в четвъртък да се отпуши работата на Столичен общински съвет.

Разговорите продължават на всички нива, за да се отпушат нещата. Разбирам нетърпението на софиянци да видят всичко работещо, за всички нас е важно работата да върви. До края на седмица ще представим назначените хора, плюс номинациите, каза още Васил Терзиев във връзка с бъдещите си заместници.

Целта ни е да проведем преговори с всички, които имат желание да говорят за политики, за бюджет и за начина, по който те да бъдат реализирани, допълни Василев. Той уточни, че все още не е имал среща само с ГЕРБ и с общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Борисчо

преди 5 месеца

И тоя като Кирчо живеенв алтернативна вселена

80

Анонимен

преди 5 месеца

Същото е като при фандъка, заледени улици още дърветата висят върху улиците. Само централните улици ги минават във вътрешните е ад. На Дундуков и не само под леда беше пълно с листа което говори как не е чистено. Празни приказки слушахме дълги години, вече всеки вярва само на очите си. При спирките на метрото общините ги няма никакви да изчистят леда. Тези от метрото си бяха изчистили тяхната част, което е похвално.

79

?!?

преди 5 месеца

След зимата, да овладее и вятъра и ще го обявим за повелител на стихиите! А истината е , че се провалиха жестоко. Не за тях жестоко за хората беше!

fallback