Снимка БГНЕС, архив
fallback

15-годишно момче е пострадало тежко, след като се е ударило с тротинетка в стълб на столичния булевард "Константин Величков". Сигналът за инцидента е подаден около 7.30 часа тази сутрин, съобщава БНР.

Спешният екип, който е пристигнал на мястото за пет минути, установил, че детето е с фрактура на черепа. Настанено е в противошоковата зала на "Пирогов" в много тежко състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 7 месеца

Дано да не стане зеленчук в главата след тази злополука. Семейството му ще трябва да го гледа. На една позната дъщеря й паднала с новия си скутер. Счупила 2та си лакета и го продала скутера. Удобно и бързо е, но не съвсем. Може да те прати в болница или в гробищатта

28

Анонимен

преди 7 месеца

Тротинетките немогат да се сравняват с колеата. Колелата могат да спират, да завиват и са стабилни. Нече и 2-те не са играчки и трябва да се карат бавно и предпазливо на обществени места.

27

fafla

преди 7 месеца

Тези *** са като папагали. Не знам кой я пусна тази информация, но данните в нея не са верни. Инцидентът стана около 6,45 ч. и линейката въобще не дойде за 5 минути, а поне за 15. Бях там и съм свидетел на случката. Диспечерите от 112 се раздвижиха, чак след като полицаите им казаха да пратят линейка. Преди това въобще ни бяха отсвирили.

fallback