Снимка: Софийска вода
fallback

Временна организация на движението по ул. „Самоковско шосе“ е възможно да затрудни преминаването на автомобили в двете посоки на пътя гр. София - с. Кокаляне

„Софийска вода“ започна изпълнение на инвестиционен обект за изграждане на уличен водопровод по ул. „Самоковско шосе“.  Проектът налага временна организация на движението в участъка от ул. „Гауди“ в район „Панчарево“ до съществуващ мост на км. 84+101 от Републикански път II-82. Строително-монтажните дейности ще приключат на
26 август, а стойността на инвестиционния проект е 205 000 лв.

Временната организация на движението е възможно да затрудни преминаването в посока с. Кокаляне и обратно. Автомобилите могат да използват обходен маршрут през с. Бистрица.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

„Софийска вода“ се извинява за причинените временни неудобства и умолява водачите на МПС да преминават с повишено внимание през участъка!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 9 месеца

Един от тези,които ни налагат този тормоз да се качи в автобуса за Кокаляне и ще разбере за какво "затруднение"става въпрос! Вчера пътуването ми беше 40 мин.от метростанция Цариградско шосе до Горубляне в най-стария от старите гнусни автобуси,в който температурата беше около 40 градуса, въпреки,че беше по-хладно вчера!!!!!!!! Алоо,Фандъкова,вземи мерки,организирай движението и пусни автобуси за нормални хора!!!!!!!!!!!! По този маршрут всяко лято е така,СТИГА ТОЗИ ТОРМОЗ!!!!

fallback