Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Софийската районна прокуратура образува досъдебно производство за склоняване към самоубийство на две момчета, съобщиха от държавното обвинение.

Oще по темата
Става въпрос за случай от нощта срещу сряда, когато в ж.к. "Люлин" са открити телата на двама младежи.

Според съобщението на прокуратурата около 03:30 ч. в ж.к. „Люлин“ в София e настъпила смъртта на две момчета на 26 и 18 години.

До момента в хода на разследването са направени огледи и са разпитани свидетели. Предстои да излязат резултатите от аутопсията на двете тела. Назначени са експертизи и предстоят още разпити на свидетели.
(БТА, Константин Костов)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 9 месеца

Има различни версии, наркотици, секта, гей драма... едва ли ще разберем точно каква е причината, а може дори да не е самоубийство, а убийството.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя на 26 още ли е дете?

27

Магелан

преди 9 месеца

Шок и ужас.На 18гд. Влизахме в казармата на 18 и слижихме по 2и3 години и излизахме мъже от казармата.С навици ,дисциплина и самосъзнание и колективност.И съм на 100% дугурен че тези малки изрудчета който се правят на мъже напомпени с анаболи и във фитнес залите целите татуирани,малтретирани психически и физически жени нямаха никакъв шанс в казармата!Що бой щяха да изядат и седмици от работа нямаше да спът.

fallback