Снимка: БГНЕС
fallback

Кола блъсна майка и дете на пешеходна пътека в Студентски град в София. Инцидентът е станал малко след 17:30 часа пред Спортната академия.

Шофьорът не е спрял и е избягал с колата. За радост майката и детето са без наранявана, на място е пристигнала и линейка.

Според очевидци водачът е жена, а в колата и е имало 2 деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Готин

преди 10 месеца

Произшествията на пешеходни пътеки ще продължават и то със смъртни случаи! Има причини за това, които са на общинските администрации, за което шофьорите не са виновни. Не се спазват законите за паркиране около пешеходните пътеки и по този начин се отнема видимостта на ППС. Пътеките пресичащи повече от една лента за движение, трябва да се регулират със светофар задължително, защото шофьора във втората лента не вижда пешеходеца в дясно, когато до него има автомобил.

14

Такива

преди 10 месеца

не се плашат, че налитат и на физическа саморазправа. Сигурно е детенце на татко милионер. Ще я спасят. Жалко за децата й, такива кастриРат хората около себе си, те са нещастни хорица, и "мачкат" всичко и всички. Работа с психолог. Да избягаш от инцидент с деца, трябва да си античовек. Дори животното се грижи за друго, ако го е наранило. Хора, бягайте от България, бягайте.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Очевидците могат да кажат каква марка е бил автомобилът и какъв цвят. Все ще има камери тук и там по сградите в Студентския град и тази джигитка ще я спипат. После социалните да й отнемат двете деца без право дори да ги вижда докато не навършат 18 г., защото с днешната си постъпка е доказала, че с личния си пример изгражда бъдещи безотговорни граждани, способни да вършат престъпления. Тя обаче да им плаща издръжката в соц.дом или в приемно семейство. Не сме длъжни да плащаме ние, данъкоплатците!

fallback