Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Мащабна спецакция в София.

По неофициална информация на БНТ късно снощи екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и районна прокуратура са влезли в известен столичен ресторант на бул. "Черни връх".

Операцията е свързана с Петър Петров, известен като Пепи Еврото и Разиг Чакърян. Чакърян се свързва с войната срещу убития в ЮАР Красимир Каменов - Къро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 11 месеца

Мафията и мъглата е голяма. Кой с кого се е съюзил, срещу кого, това също е някаква тайна. Кой е добрият лош и лошият добър - тайна. Виждаме "ситуационни коалиции" между партиите и институциите. Хем са заедно по едно, хем са противници по друго. Радев, Боко, Гешев, Слави, Костадинов са хем приятели, хем врагове. Зависи от ситуацията и конкретния ден. Всеки от тях е измамник и манипулатор. Играе за себе си и събира ситуационни съюзници за деня. Другият прави същото.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Спецакцията в София е срещу Пепи Еврото, успял е да се укрие... Петър Петров е разследван за натиск над членове на ВСС, прокурори и съдииАкцията на МВР и прокуратурата от късно снощи в София е по разследване на държавното обвинение срещу Петър Петров Еврото за натиск над членове на Висшия съдебен съвет, прокурори и съдии.. А най интересното е, че излязоха снимки за приятелски срещи между него и Сарафов....

16

Ха

преди 11 месеца

Смешници,разбутали един ресторант,пребъркали един два адреса,няма арестувани ,на всичко това е спец акция!

fallback