Снимка: БГНЕС
fallback

Мащабно учение за действия при евентуално земетресение се провежда днес в София.

Учението е по идея на кмета на столицата Йорданка Фандъкова и на главен комисар Александър Джартов, директор на пожарната.

Целта на учението е да се провери как се изпълняват плановете за действие при земетресения, готовността на кризисния щаб, органите и структурите за реагиране и взаимодействие в критична ситуация и овладяване и ликвидиране на последствията от евентуално земетресение.

По време на учението структурите на единната спасителна система в координация с дирекция "Аварийна помощ и превенция" ще покажат как действат при земетресение.

В учението ще вземат участие екипи на пожарната, СДВР, Столичната община и други служби.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Ваня

преди 10 месеца

Климатичният цербер с всеки изминал ден набира сила. Очевидно е, че ако не предприемаме никакви действия, цялото човечесттво е обречено. За да не допуснем фаталното развитие на ситуацията и да разбереш какво ТИ можеш да направиш, за да спасим човечеството, гледай международния онлайн форум "Глобална криза. Изход има." Разкаи за този форум на всички платформи, във всички сициални мрежи! Всеки човек трябва да научи за него. creativesociety. БЪДЕЩЕТО ЗАВИСИ ОТ ЛИЧНИЯ ИЗБОР НА ВСЕКИ!

13

Анонимен

преди 11 месеца

То да не дава Господ че никакви учения не помагат да му мислим на етажите ще скачаме като заици

12

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 9 В някои блокове се правят на ударени и искат месечните разходи за асансьор да се делят на броя на асансьорите, а не на броя на лицата, живеещи във входа и ползващи асансьора. Така излиза, че семейство с три деца, които целодвено се забавляват, като непрекъснато се "возят на асансьор" ще плаща колкото сам човек, живеещ на втория етаж и нарочно не ползващ асансьор /за да се движи повече предпочита да се качва и да слиза по стълбите/.

fallback