Снимка: БГНЕС
fallback

Катастрофа между автомобил и бус е станала на "Орлов мост", съобщава очевидец в страницата "Катастрофи в София", предаде "24 часа".

Инцидентът се е случил около 21 часа тази вечер. Едното от превозните средства минало на червено. Не е ясно дали има пострадали, но материалните щети по автомобилите са значителни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Ееее айди сига

преди 1 година

Ааааа да бе, не е на червено.......на портокал беше

6

До 5

преди 1 година

Имам същите наблюдения. За повечето шофьори от ГТ в София светофарите не са фактор, който има отношение към движението на превозното средство, което управляват. Конкретно за авто/тролейбусите 7, 8, 73, 74 и 76 - минават на яркочервено кръстовището на "Костенски водопад" и "Т. Каблешков", една спирка преди 73 у-ще. Не спазват нито разписания, нито правила за движение и няма кой да ги санкционира. Цяло чудо е, че там още няма тежка катастрофа.

5

Анонимен

преди 1 година

Ако наблюдавате какво се случва по светофарите в София - първо, когато светне червено, задължително минава поне една кола. Но по-важното и безкомпромисно спазвано правило е - ако шофьорът от градски транспорт е тръгнал към светофара, той ще мине на светофара без да спре. Без значение дали е светнало червено. Без значение кога е светнало червено. При басейна Спартак и при 73 то училище още не съм виждал автобус да стигне светофара на абсолютно червено и да не мине. Не знам какво е това.

fallback