Снимка: БГНЕС
fallback

Изправени сме пред предизвикателствата на финансова криза, инфлация и политическа безпътица, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова пред делегатите на единайсетия конгрес на КТ "Подкрепа". Форумът се провежда в НДК. Конгресът съвпада с 34-годишнината от създаването на синдиката и е под мотото "С "Подкрепа“ в бъдещето!“, предаде БТА.

Поколението, чийто трудов път съвпадна с тези повече от 30 години на "Подкрепа", е символ на подкрепа на активните, работещи хора и на вярата, че заедно ще постигнем повече, каза Фандъкова.

През последните 14 години, в които съм кмет на София, заедно с вас и с другите социални партньори променяме града – трудно, но устойчиво и сигурно, добави тя. По думите й през тези години средната работна заплата в София е увеличена "в пъти", но през последната година и половина инфлацията е започнала "да изяжда" постигнатия ръст.

Най-добрата инвестиция е в хората и в подготовката им, каза още Фандъкова. В почти всички области липсват подготвени кадри, липсват изобщо хора, допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Краси

преди 1 година

Срам!Срамно е учителка по руски да е кмет на София!И комунистка-като Винету!

29

Тодор

преди 1 година

Данче, ти съвети може да даваш само за това как да се краде. За другите неща има по-добри от теб.

28

Милионер

преди 1 година

Тази да ги обяснява нещата за инвестициите, при това и най-добрите на лидера на партията си. Не на мен. Аз инвестирам, освен в хора, и в имоти, акции и валути. Както и в други активи, а не в ремонти на улицата Граф Игнатиев.

fallback