fallback

Пореден случай на насилие над куче. Въпреки че кадрите изчезват часове след като се появяват в социалните мрежи, загрижени хора се обърнаха за помощ към полицията и организации за защита на животните, съобщи Bulgaria ON Air.

"Вижда се как малтретира кучето.
Oще по темата
Пускайки го на земята, вероятно го изритва, кучето квичеше през целия клип. Аз веднага се отзовах на сигнала, събрахме се и хора, които да покажем недоволството си. Потърсиха от нас съдействие да вземем някакво отношение по случая", коментира Мартин Янев.

"Клипът е ужасен и след като се чухме с вас и просто дойдохме да видим какво можем да направим, за да спасим самото животно. Няма живо същество, което да заслужава да му се случват такива неща", каза Николай Найденов.

След сигнал на телефон 112 на адреса в столичния квартал "Павлово" пристига и полиция.

"Комшии от блока казват, че по принцип би трябвало да си е вкъщи. За съжаление, полицията не можа да направи нищо. Господинът отказва да отвори, дори и да е вътре, ние няма как да знаем", посочи Мартин Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Алито от София

преди 1 година

Живота на кучетата стана по ценен от човешкия, ако се обръща внимание поне 50 %на битите, тормозените, изгонените от домът си и много други подобни случаи, на хора, като се обръща внимание на последък по тези случаи срещу насилието на животни,има вероятност да се вдигне цената на човешкия живот, нямам нищо против животните, имал съм много кучета, а до мен се гали моя любим Рижко, но обществото трябва да обръщаме внимание и на изпаднали в беда хора, весело посрещане на новата година на всички

16

Никой

преди 1 година

абе стига с тия хора,на хората има кой да помогне ама на животно няма...разберете го без тях и нас ще ни няма

15

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е да се спасяват животни, и те страдат! Но защо само кучета, други животни няма ли? А защо не се спасяват и хора, те не са ли важни?!

fallback