На щандовете се продаваше и други видове риба - от сьомга до норвежка скумрия. Традиционно около 30 лв. върви килото калкан.
Вижте галерията на нашия фотограф Димитър Кьосемарлиев
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
30
Анонимен
преди 1 годинаПрекрасна риба, ама .. кисело е гроздето!
29
Анонимен
преди 1 годинаДа бе, купуват. Кой яде тая дънна риба дето мирише на блато. Има други риби за тази работа
28
Анонимен
преди 1 годинаМинах на лаврак, понеже шаранът бил скъп. Дори се чудя кой яде тази мазнотия, шаранът. Шаран до около 500 гр е добър, нагоре мирише на тиня и е с лой.