Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

Околовръстният път е натроварен. Има полиция, която ограничава движението на кръстовището. Трима са пострадалите до този момент. Много е рано да вменяваме вина на някого. Тече оглед. Не мога да кажа на този етап дали всички са тествани за алкохол и наркотици. Това съобщиха от полицията по време на извънреден брифинг.

Oще по темата


По-рано днес 10 коли и два камиона се удариха на Околовръстното шосе в София. Верижната катастрофа е станала в участъка от "Черни връх" към „Симеоновско шосе“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Реалист

преди 1 година

Щото е презастроено с набутани един в друг блокове, улиците малко и прекалено тесни, всичко от лакомия и кметове като драгалевския, при който се ходело само с чанта пари в ръцете..

19

Анонимен

преди 1 година

И по-зле ще става. Ако знаете колко "трудно" се придобиват C, C+E и D ..... Но идва Коледа и инструкторите искат и те да напълнят масата . Като започнеш от самосвалите, тежкотоварните, че даже и тези от Градския ... и проблема не е в скорост, качество на път и т.н. На пътя се пускат много "правосбособни" водачи бъркащи ляво и дясно, а камо ли да спазват знаци, светофари, маркировки

18

Alah

преди 1 година

До АнонименТук в случая няма абсолютно никакъв смисъл коментара ти. Както и съществуването ти

fallback