Снимка: БГНЕС
fallback

Тръгват новите експресни автобусни линии в София. От днес линии 109 и 110 ще свързват „Бъкстон“ и „Лозенец“ с Бизнес парка в район „Младост“.

Oще по темата

Очаква се в движение да бъде пуснат и първият от новите 29 трамвая, които са част от модернизацията на Градския транспорт и усилията за по-чист въздух. Плановете са те да се движат по линии 4, 5 и 18.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 година

"За БДЖ-то да не говорим - нищо ново от 40 години!!!!!! Бг може без София, а Софето и шопландците без Бг?" - Моля, продавачи на палачинки в Карнобат със 700лв заплата да не обясняват кое къде с чии пари.

4

Турист:

преди 1 година

А, в Пловдив вече НЯМА нито стари, нито нови автобуси. Гнусниците в общината, начело с крадливия и безхаберен кмет отдавна са абдикирали. ***..и..я баскетболист даже няма и приемен ден и час. Крие се като....! Има само приемен ден и час за частни големи "инвеститори" за издаване на разрешения за строеж и всякакви далавери!

3

БДЖ

преди 1 година

Шопландците хем с метро, хем с нови автобуси и трамваи, а у провинцията... с каруци?! За БДЖ-то да не говорим - нищо ново от 40 години!!!!!! Бг може без София, а Софето и шопландците без Бг?

fallback