Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Блъсналият 19-годишното момиче в София вчера има седем наказателни постановления за дребни нарушения. Всички те са му били връчени и са платени. Има и налагани глоби по фиш - за липса на колан, за невключени светлини. Издаден му е и един фиш за каране с превишена скорост през септември. Това коментира пред Нова телевизия заместник-главният секретар на МВР Станимир Станев.

Oще по темата

„Шофьорът е на 59 години, с учудващо малък стаж като водач. На над 40 години придобива книжка - опитът му не е толкова голям. Има нарушения в кариерата си като шофьор”, уточни още той.  


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Ники

преди 1 година

От КАТ са егати ***. Ами аз имам книжка от 5 години. Започнах като шофьор-доставчик 6 месеца след като си я изкарах. 5та година работя това и единственото нарушение което имам е за светлини които просто бях изключил заради мигачите и не съм забелязал, че карам на габарити. Та ако ще 55 години да има книжка все тая, всичко е до правилно познаване на ЗДВП и правилника, постоянно наблюдение на пътната обстановка и знаците, а щефа хич не ме интепесува че дава зор. Ако бърза да се качи той.

78

Анонимен

преди 1 година

Какво значи учудващо малко стаж зад волана?Що за глупости плещи този катаджия....На 41 взел СУМПС.. на 59 станала белята...Че то има шофьори взели книжка преди 40 години и същата е запокитена в някое чекмедже и не шофират..това прави ли ги големи спецове зад волана по дефоулт? Само активното шофиране изгражда рефлекси и добри шофьорски навици....

77

Бай Гочо

преди 1 година

Преди година некво девойче излизаше на заден от паркинг покрай пътя, набих спирачки иначе щеше да ме удари, и свирнах веднъж с клаксона в същия момент за да я предупредя да спре.Какво последва: Потеглям си нормално и след 200 м. светофар, чакам. След малко чувам отдалече свирене с клаксон, девойката ме приближава и ръкомаха псувайки през прозореца. Отворих вратата да попитам защо се пеняви, а тя с *** газ отлетя, минавайки на червено... Беше сама в колата, девойка на 18-20 години.

fallback