Снимка: Pixabay
fallback

При полицейска операция откриха високотехнологична оранжерия за отглеждане на канабис в центъра на София. Къщата се намира на ул. „Любен Каравелов 66“, съобщиха от ГДБОП.

В приземния етаж на къщата е била изградена хидропонна система с възможност за отглеждане на 120 растения. Помещението е било облепено с топлоизолационен материал и оборудвано с вентилационна система и натриеви нагревателни лампи. Открити и иззети са три хартиени плика, съдържащи около 500гр. изчистени и изсушени канабисови съцветия.

Открити са също и множество пакети със семена от канабис, както и течни торове, везни и нарязана листна маса. Като извършител на престъплението е задържан 42-годишен мъж, който е криминално проявен. По случая е образувано досъдебно производство.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

манипулация

преди 1 година

Това са цветята на Бойко Рашков в 19-тия му имот

19

Анонимен

преди 1 година

Не го е срам бандита. Подбива пазара и не се отчита на ушев. Тиквата няма пари за изборите заради такива като тоя. Веднага смърт и затвор. Може и в обратния ред.

18

Чукча

преди 1 година

Що губят времето на хората? Тревата вече е легална почти навсякъде.Чичко шваБ е казАл: няма да имате нищо но ще щастливи, нали така?

fallback