Снимка: БГНЕС

Стабилизирано е състоянието на 16-годишното момче, което беше намушкано с нож в петък в центъра на столицата, предава БГНЕС.

По-рано днес от прокуратурата съобщиха, че 17-годишен чужд гражданин е задържан и обвинен за нанасянето на телесна повреда с нож на непълнолетно момче. На 23.09.2022 г. на ул. "Пиротска" в гр. София обвиняемият Б.А., чрез нанасяне на удар с нож в областта на корема на К.В., му причинил телесна повреда, изразяваща се в нараняване на коремната стена, засягаща две области на тънкото и дебелото черво.

Още по темата

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“.

До момента в хода на разследването са разпитани свидетели и е извършен оглед на местопроизшествието. Назначени са експертизи.

Б.А. не е гражданин на Република България и няма постоянен адрес, предвид това и възможността да се укрие или да извърши друго престъпление, дежурен прокурор е постановил задържането му за срок до 72 часа.

Предстои в понеделник да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемия.

Коментари Напиши коментар

21

Перко

преди 2 месеца

Този 17 годишен дивак ако влезе в затвора ще го превъзпитат отзад със сигурност

20

Друг

преди 2 месеца

Смърт за нападателите!

19

Demonaz

преди 2 месеца

Убийци като австралийския анархист има и последовалители- див *** дивак. Палете пещитете, докато не е късно.