Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Със старта на учебната година започват и масови проверки на нощните заведения в столицата. РЗИ, полиция и Агенция по храните ще проверяват дали в клубовете и баровете има непълнолетни, а също дали им се продава алкохол, както и ще установяват дали се пуши на закрито.

Очаква се да се проверява и за употреба на наркотици, райски газ, упойващи вещества, предава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

От хората

преди 1 година

Стига лигав-щини.Някога имаше час и след него следваха санкции.Контрол упражнявана учители,милиция,общество. Що за страно сме при наличие на нормативни уредби да не може до се заставят не децата,а техните родители да ги спазват.Пржстотия.

6

Анонимен

преди 1 година

"Само в бг децата могат да си купят без проблем цигари, алкохол и наркотици от всеки ъгъл." И от моето поколение горе-долу всички пушехме и пиехме от осми клас (някои и по-рано), ходехме по дикотеки и т.н., но това не оказа някакво особено влияние за в бъдеще. Доста по-страшни в момента са *** "идеологиите" и висчки други тъпотии, с които ги облъчват. Плюс, че ги затвориха пред компютрите за доста време.

5

Анонимен

преди 1 година

И какъв е смисъла от проверките като се разгласяват предварително? То си е като чадър, да се подготвят и да няма проблеми.

fallback