Снимка: БГНЕС
fallback

Строителството на нова детска ясла за 150 малчугани започва в столичния район "Изгрев“. Тя ще се намира на ул. "Вълко Радинов“ №5. Имотът, който е бил собственост на Министерството на външните работи, е предоставен на Столичната община.

„В петък щe стартира и работата по разширението на ДГ 23 "Здраве“, което ще осигури още 75 места в три групи“, съобщи председателят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев.

Oще по темата
Над 45 млн. лв. в бюджета на София за тази година са предвидени за изграждане детски градини. „Кметовете на райони са възложители на строителството и щом имат избран изпълнител средствата им се предоставят директно. От тяхната бързина и ефективност зависи в голяма степен скоростта, с която ще преодолеем недостига на места за малките столичани“, обясни Георигев.

Той предупреди, че ще следи активно как върви строителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Ще, ще, ще...

преди 1 година

Това ,,ще'' от 2009 година до ден днешен. За 13 години колко детски градини закри и колко построи онази женица с прозвището кмет на София?

5

Петю

преди 1 година

A Кога ще се сдобият и с нов Завод,Щото в Китай първо строяха Заводите после Яслите-или това е Без Значение тука-Явно да.

4

Митьо предприемач

преди 1 година

Където е ГЕРБ се строи. Другите само Рушат

fallback