Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Столичният булевард "Витоша" беше озвучен от шумна и пищна ромска сватба. Зрелището изуми минувачите, предава Bulgaria ON AIR.

 Близо 100-тина сватбари танцуваха и пяха на фона на силна музика, между два и четири следобед.

На телефон 112 са били получени десетки сигнали. Шумът от тържеството ехтеше из целия център, но полиция така и не се е отзова.

А екзотичната картина беше снимана многократно от любопитни чуждестранни туристи, решили да се разходят в центъра на града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Анонимен

преди 1 година

НАП що не почне да проверява на тия откъде са им парите за колите, за сватбите и за палатите? Тръгнали да ми гледат моите наложени платежи в еконта....

82

Анонимен

преди 1 година

Престанете всякакви балкански простотии да ги наричате евроатлантически ценности, освен ако не ви дават бонуси за това. Чалгата, ганьовщината, беззаконието, силната чалга, джигитството по пътя какво са, евразийски ценности. В кои държави е присъщо това? Има достатъчно клипчета в интернет за да се види.

81

Петров

преди 1 година

Неработещи институции и това е. Защо полицаите получават заплати никой не може да отговори. Ромите празнуват това че са ограничени интелектуално, в това се крие щастието.

fallback