fallback

Коли бяха подпалени тази нощ в столичния квартал "Манастирски ливади". Изгорели са два автомобила. По информация на съседите в района често стават скандали заради паркоместа.

Сигналът до МВР е подаден около 4:40 тази сутрин. Все още няма информация дали пожарна е идвала на мястото.

Според разкази на съседи двете коли са на един собственик, които е заградил пространството и го използва за собствен паркинг. А оградата пречи на пешеходците да преминават.

"Снощи майсторът ми е бил предупреден, че ако си паркира колата на тротоара, няма да я намери повече. Ние не сме застраховани", казват съседите.

Според съседи е възможно палежът да е заради лични конфликти на собственика.

Вижте още във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Истината

преди 1 година

Здравейте, По стечение обстоятелствата знам от мой приятел,който е глътнал вода преди години с този същия строеж,даже в същия блок.Същата тази Снежа (и двете запалени коли са нейни) от години под нейно влияние,заедно с останалите собственици на въпросната земя не позволяват да се въведат всичките 5бл.в експлоатация.Хората са принудени да плащат промишлен ток,защото същите тези ги използват,за да си постигнат целите,а именно да си поделят някаквипаркомяста.Бъркат си по дупките

65

Анонимните

преди 1 година

Проблема с паркоместата е в цяла България. Има разправии навсякъде. Караме се помеждуси а почти никой не вижда основния проблем който идва от метода на управлението в държвата. Кметствата лапат пари да дават разрешителни за неправомерни строежи, строи се хаотично, основно жилищни сгради защото от тях се печели много и бързо. Имаше обещание в софия за изграждане на общински паркинги на няколко нива, нъцки.

64

Шишо Бакшишо

преди 1 година

Съсипаха я тая държава .....

fallback