Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Въпреки че сме в разгара на отпускарския сезон, ремонтът на тунела за квартал „Люлин“ вече създава проблеми са шофьорите. От рано сутринта на място са се образували опашки от автомобили.

Ремонтът започна през изминалата седмица. От днес движението се осъществява само в едното платно, съобщи bTV.

Инж. Ангел Джоргов коментира, че указателни табели има и на двете кръстовища. Той посъветва хората да използват основно бул. Сливница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Ало

преди 1 година

Отдавна има нужда от още поне един тунел от Люлин за София. Но общинарите са заети да сменят предимството на отдавна утвърдени улици и кръстовища, вместо да направят нов тунел. За съжаление специално за регулиране на транспорта в София ги избират по най-ниско IQ - махнаха мигащото зелено, въвеждат 30 км зони, където не можеш да се движиш с повече, сменят еднопосочни улици, слагат кабъри по платната за движение, последното е изрично забранено в една наредба, то транспортаджиите стоят над тези нещ

17

Човек

преди 1 година

Хаоса продължава. Трябваше през тези години да се отворят новите булеварди планирани в северозападна София и след това да се затвори тунела. Но жадните за комисионни общински съветници не помислиха за това и одобриха булевардите Филип Кутев, Йерусалим, Тодор Каблешков за приоритетни. А сега бедните софиянци от тази част на София да празнуват по често рожденните си дни и да обслужват свещичките на тортата си. Бедняци не се оплаквайте, а идвайте в кварталите на Плевньо. Те са оправени.

16

Анонимен

преди 1 година

До Сливница----Кое му е огромното на бул. "Сливница" как ще поеме движението от Люлин, Банкя, Перник, Модерно предградие, Божурище и т.н.???

fallback