Снимка: Bulgaria ON AIR

37-годишен мъж с положителен полеви тест за наркотици блъсна с мотопеда си жена в София, съобщава NOVA. Инцидентът е станал на кръстовището на бул. “Симеоновско шосе” и ул. “21 век” днес.

По първоначална информация 37-годишният водач на мотопед прави ляв завой на зелен светофар на бул. “Симеоновско шосе”. През това време 43-годишната жена също пресича, когато мотопедистът я блъска.

Полевият тест на мотопедиста отчита употреба на канабис. Той е задържан. Пострадалата е със счупен нос, няма опасност за живота й.

При друг пътен инцидент в столицата тази вечер кола се заби в предпазна ограда на бул. "Черни връх". Инцидентът е станал малко след 21 часа на кръстовището на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и "Черни връх", съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Шофьорът е загубил управление над автомобила и се е забил в предпазното заграждение между двете платна. За щастие на това място не минават пешеходци.

Инцидентът е станал на метри от кръстовището, на което Георги Семерджиев с бясна скорост връхлетя и уби две млади момичета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase