Снимка: архив, МВР
fallback

1592-ма водачи са заснети от полицията да шофират с превишена скорост в рамките на ден в София. Това са част от резултатите от операцията за контрол по пътищата.

5-има души са заловени да шофират след употреба на наркотици.

Двама шофьори са хванати от пътните полицаи в София зад волана с алкохол над 1.2 промила.

На други трима пробите са показали 1.2 промила. Един от спрените за проверка шофьори е отказал да бъде тестван.

От Пътна полиция в столицата са разположили камери за скорост на възлови булеварди и кръстовища в града. Камери има и на Околовръстният път на София.

Там те са и в двете посоки на движение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 1 година

Е, и?! Бързото каране не е забранено. То просто е платено. Разбира се, иска се акъл да не караш като луд в града и да използваш Уейз. Глоби нямам. Карам 400+ коня кола. Не някаква изпаднала строшена дизелова изнасилена Е60ка, разбира се, а нов бензинов модел. Толерантен шофьор съм, със златен талон и 17-годишен стаж. Нито една глоба нямам. Карам бързо няма какво да лъжа. В града повече от внимателно, разбира се.

42

Убиват с камери

преди 1 година

Вчета над 500 000 българи се тежко увредени вкл в главен мозък ,очи,сърце ,бъбреци,стомах,простата от нагло престъпни тежко терористични НЕЗАКОННИ КАМери, закупени с ограбени милиони от БЪлгарския народ. Осоебнно жестоки увреждания правят НЕзаконните камери по нагло корупционната схема ТОЛ ТАКСИ.. За един час бяхме увредени тежко пет пъти с терористични тол камери. От 26 май досега имам тежки увреждания трудно лечими на главен мозък,ляво око,сърце..Вижте Румен Радев как е увреден от същите

41

Някой

преди 1 година

До ЙорданДа де, но в закона за дв. по пътищата няма точна стойност каква да е дистанцията. ПИше само, че трябва да е такава, че при рязко спиране на предния автомобил, да имаш възможност и ти да спреш, ако си отзад. Съответно няма как да ти държат сметка, че си прекалено близо до предния автомобил. Защото има и известна логика - на околовръстното например не се очаква предния автомобил да спре рязко, за да спазваш такава дистанция. По-скоро, ако е в лентата на изпреварване тр да те пусне.

fallback