Снимка: БГНЕС
fallback
Съветници на ВМРО в София поискаха от кмета на столицата Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет да забранят провеждането на „София прайд“, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Повод за декларацията е поредният разрешен от Столична община гей парад на 18 юни тази година. Това е 15-ото поред издание на пошлото шествие, което общинарите позволяват, казва Карлос Контрера. Зад документа застават и останалите съветници на ВМРО в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов.

"Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ, или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици? Новото „модерно“, което в своя агресивен розов либерализъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина", питат представителите на ВМРО.

"И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства", категорични са те.

В обръщението към Фандъкова и СОС съветниците на ВМРО наблягат на това, че се допускат извращения, които умело се използват за промиване на мозъка на подрастващите и дават за пример поредната „безобидна“ книжка, разпространявана безплатно преди прайда - с провокативното име „Юлиан е русалка“. Да не пропуснем и друг доста притеснителен елемент от гей парада тази година, а именно, че на него ще има и специална детска сцена.

"Само ще вметна, че от повече от 2 г. правите всичко възможно Програмата за подпомагане на родителите на новородени деца в София да не се приеме – защото нямало пари. Но пък да се дават подир парадиращите със сексуалната и менталната си ориентация може, все пак са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска криза", възмущава се Контрера. 

От ВМРО уточняват, че за да се обезпечи мероприятието, ще е необходимо командироването на десетки полицаи от цялата страна, както и че провеждането му ще струва хиляди левове на българския данъкоплатец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Анонимен

преди 1 година

Така и трябва. Тези пропагандни действия биват пратени към малолетните тиинейджъри, които се влияят изключително много от тях. Ако тези извратенящини не биват махнати на момента скоро ще трябва да се купуват полички за синовете ни!

94

Анонимен

преди 1 година

Само Луков марш да оставят.. така *** ще дойде да ни прочисти.. А и македонците ще има за какво да говорят..

93

Хубаво е нека има

преди 1 година

Да има паради зрелище няма нищо лошо в това. Нека и повече лесбийки да има. Дори и хетеросексуалните мъже много харесват лесбийките и си фантазират 3-ки, 4-ки. Мъж с две жени в тройка всички заедно правещи секс това е мечта и за хетеросексуалните мъже.

fallback