Снимка: БГНЕС
fallback

Днес излиза първото класиране в общинските детски градини и ясли в София за учебната 2022/2023. Освен че ще се разбере кои деца са приети, ще стане ясно и какъв е броят на незаетите места. Обявените места са малко над 13 300, предава БНР.

След обявяването на класирането днес в срок до 27 май родителите трябва да запишат децата си. В противен случай мястото им се губи.

При записване се представя попълнено заявление по образец, оригинал на удостоверението за раждане на детето, както и лични карти на родителите.

На 28 май ще бъдат публикувани резултатите от второ класиране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

За незнарщите коментиращи - места има само за децата на родители живеещи и регистрирани в София.Иначе няма точки и е невъзможно да се класираш. Така че проблемът е в недостатъчноте места за живущите в София.

9

Анонимен

преди 1 година

От Пловдив съм, пра пра баба ми също. Не е прието детето в детската градина макар да живеем през 3 улици.... Честито на печелившите, за другите като нас късмет.... После ниска раждаемост

8

митко

преди 1 година

До кога ще се веят чужди знамена над общината?На 18-ти да изметем Фандъкова и да я пратим там където и е мястото-на село.

fallback