Снимка: Софийска вода

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 16 март, съобщиха от дружеството.

На 16 март 2022 г. (сряда) във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Лешникова гора“, в.з. Габаро Азмата се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Драгалевци“, в.з. Киноцентъра и в.з. Габаро Азмата     

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:
в.з. Киноцентъра на ул. „Нарцис“ кръстовището с ул. „Мащерка“
кв. „Драгалевци“ на площад „Цар Иван Александър“
кв. „Драгалевци“ на ул. „Захари Зограф“ кръстовището с ул. „Панайот Пипков“.

На 16 март 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Никола Габровски“, ж.к. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

бул. „Д-р Г. М. Димитров“, ул. „Никола Габровски“, ул. „Буенос Айрес“, ул. „Апостол Карамитев“
района между бул. „Д-р Г. М. Димитров“, ул. „Никола Габровски“, ул. „Кирил Цонев“ и ул. „Владимир Трендафилов“.   

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марко Темнялов“ на кръстовището с ул. „Никола Габровски“.

На 16 март 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел в ж.к. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Св. Георги Победоносец“, ул. „Панайот Волов“, ул. „Белите брези“, ул. „Ален мак“, ул. „Изгрев“ и ул. „Стара планина“.   

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Алея Снежанка“ на кръстовището с ул. „Белите брези“.

На 16 март 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Клек“, м. Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Клек“, ул. „Сребриста  липа“ от № 26 до ул. „Бял равнец“.   

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Студен кладенец“ на кръстовището с ул. „Клек“.

На 16 март 2022 г. (сряда) във връзка с изключване на уличен водопраовод по ул. „Суходолска“, кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Факултета“   

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“ на кръстовището с ул. „Кубан“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase