Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

От 00.00 часа тази нощ на територията на София, със заповед на директора на РЗИ, са въведени допълнителни противоепидемични мерки.

Oще по темата
Според тях заведенията за хранене и развлечения и обектите със значение за общественото здраве ще работят с до 50% от капацитета си.

Въвежда се ограничение за работното време до 22.00 часа и при спазване на подхода за зелен сертификат на игралните зали и ресторантите.

Преустановява се присъственият учебен процес за учениците от 5, 6, 8, 9 и 11 клас, за което ще бъде издадена заповед от министъра на образованието и науката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Режим на тока

преди 2 години

Скоро ще почнат да спират тока в полунощ в големите градове дори за битовите абонати! Така всеки ще бърза да се прибере у тях преди 12 ч! С един куршум - два заека! Това ви чака!

6

Deep Zone

преди 2 години

Да ги затварят всички до дупка! Барманчетата преди се правеха на велики и искаха ненормални заплати, сега е време да страдат :) А Игралните зали и онлайн заложни къщи направо да ги затварят като Еврофутбол.. Доста хора ще се отърват от хазартната си зависимост...

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6А от какво са болни, защото в момента има и здрав сезонен грип, който е много силно заразен, но не е "страшният" ковид. В класа на сина ми до миналата седмица от 25 човека 15 бяха болни, а и моите колеги отсъстват на 30%, но нито един не е положителен за Ковидчето.Да ви подсетя че и други болести има освен това с напомпаният имидж.

fallback