Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Куриозен случай в София. Стопани откраднаха кучето си от ветеринарна клиника в столицата, за да не платят голяма сума за лечение на животното.

Според ветеринаря хората му дължат повече от 4200 лв. Видеозапис показва как двама души влизат в медицинското заведение, взимат кучето и излизат, без да платят.

На врата се появява и трети мъж, който е маскиран. Служителите на клиниката са опитали да спрат нарушителите, но са изблъскани на вратата. По случая е започнало е разследване.

"Те започнаха да не плащат, задлъжняха, стигна се до към 4200 лева. А при опитите да комуникираме с тях, за да си изчистят сметките, се стигна до това, че идвайки уж да го видят, те просто го откраднаха", разказа д-р Димитър Яновски пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Достоверен източникъ

преди 2 години

Здравейте, за кучето вече са платени 7000 лв от дарители. Хората спасили го след разстрел в Белчин имат разписки. Тези 4200 са сума, която "докторката" иска за 3 месеца след, като за операция, лечение и хотел с рехабилитация(за 6 месеца) са платени 7000лв.Кучето там общо е стоял 9 месеца. Този човек казва само, че са платени някакви пари, но не са достатъчно, а така и не спомена, че са 7000лв за 6 месца от 9.И тези 4200 лв, които той си иска са за 3 месеца хотел.

68

Анонимен

преди 2 години

Кво са тия цени за животни, че сметката да е повече от операция на човек

67

******

преди 2 години

Те любителите на бездомни *** не са наред с главите

fallback