Снимка: БГНЕС
fallback
Съдът решава да остане ли в ареста 15-годишното момче, което блъсна множество автомобила в София по време на гонка с полицията. Той беше задържан в сряда за срок от 72 часа. Сега предстои прокуратурата да внесе искане за постоянен арест, уточни Нова тв.
 
Във вторник непълнолетното момче се опита да избяга от полицаи, които му дали сигнал да спре, заради извършено пътно нарушение.
Oще по темата
 
Момчето обаче решава да не се подчини на сигнала и кара с висока скорост от Владая до центъра на столицата. Гонката с полицията завърши с пострадал и много материални щети по блъснати автомобили. 
 
За подобно деяние законът предвижда наказание "лишаване от свобода".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Пешо

преди 2 години

БРАЗИЛЦИТЕ превземат РБ!

23

Qanon

преди 2 години

Не видяхте ли Софка в интервюто какво каза? Много момчешко било и се кефеше даже! Софке, синът ти е на 15, ***!!! Ше ми кара с 220 градско!!!!!!!!!!!!!!!! При сблъсък с такава скорост даже не разбираш, че си умрял!!!

22

Qanon

преди 2 години

Какво друго да очаквате от ГРОБаджийски каскет?! Убийци и крадци се прибират дома, а не лежат в пандела! Кристиян наркоманът си седи на топло при мама, а Милен е в гроба! Какво очаквате?! Синчето на на Софка да влезе в пандела ли?! Едва ли...

fallback