Снимка: Pixabay
fallback
Софийската районна прокуратура ще поиска от съда днес постоянен арест за шеф готвача Андре Токев, който беше задържан през уикенда заради шофиране в нетрезво състояние на Околовръстното шосе в София.
 
Направен му е тест с дрегер, който е показал 1,9 промила алкохол. По-късно кръвната проба е отчела 1,7 промила. 
 
По данни на прокуратурата Токев е бил задържан по време на изпитателен срок по присъда пак за шофиране в нетрезво състояние.

Снимка на мощния му джип след задържането пък показва, че колата е била със спукани гуми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Дедо ти

преди 2 години

МАГЕР.Чирпак. Спретва два-три буламача, които и баба ми можеше да подобри при съвремиетои и сега развихрен по пътищата , като че ли е открил някой неизвестен още елемент от Дядо Менделейко. и то благодарение на...виртуалните възможности и ... благоразположението на виртуалните владетели. И не само той от тоя бранш. А "баламите" на конвеера да "духат супата." Ха да видим до кога.

37

Анонимен

преди 2 години

от кога ни натрапват тези предавяния с ядене и храната да ни занимава искат все повече, няма за мисли книги идеи тия готвачи най умни ги направиха

36

Тутракан

преди 2 години

Гледам аз дават го по телеизора , хубаво говори , в Немция бил , Европеец с ценности , бизнесмен с претенции - И си викам : Еееех този сигурно е яката работа , пък той бил от наште бе - ПИЯНЦЪ !! Какво ли ще излезе и за онази намазаната кака Роу ако се размирише за нещо ?!

fallback